Auf Deutsch
På norsk
In english

Se oftere mot nord.

Gå mot vinden,
du får rødere kinn.
Finn den ulendte stien. Hold den.
Den er kortere. Nord er best.

Vinterens flammehimmel,
sommernattens solmirakel.
Gå mot vinden, Klyv berg.
Se mot Nord. Oftere.

Det er langt dette landet.
Det meste er nord.

Rolf Jacobsen

Besøk os!

Besøk oss!

Breddegrad 69 Nord er en sammenslutning av friluftsentusiaster i Troms.
Vi har - mer eller mindre - oppfylt drømmen om et liv der naturen livnærer oss, og vi vil gjerne vise dere det som er blitt vårt livsopphold.

Og kommer du til oss her i nord, skal vi gi deg det beste vi har. I Troms-naturen kan du velge og vrake fra innland til åpent hav: Med hundespann innover fjellene, med kano i elvene, med kajakk i fjordene, eller med Colin Archer seilbåt langs kysten og ut mot bølgende vidder.

Valget er ditt!
Naturen ligger og venter, og vi står klare til å ta deg med inn i eventyret. Der skal du få oppleve og mestre naturen slik den møter deg i alt fra uvær til blankstille evigheter.

Du skal få føle spenninga og gleden fra nærheten og fellesskapet som oppstår mellom mennesker i ei lita gruppe under en mektig himmel.

Det er i det nære møtet med det veldige og skiftende, med yttergrensene, at kimen til din egen vekst og utvikling ligger.

Vi ønsker deg et intenst og varig forhold til naturen, og tilbyr deg alle årstidenes skiftninger: Midnattsol og mørketid, fullmåne og stjernehimmel, snø og vind.

Naturen venter på deg - hele tida.